Az éhségtől legyengült állatokat mentett ki a rendőség egy csepeli házból

bűnügy
2022 január 23., 07:24

A XXI. kerületi rendőrök még hétfő délután bejelentésre mentek ki egy csepeli családi házhoz, ahol az udvaron egy ló, egy kecske és egy házi disznó tetemét, és több legyengült, láthatóan rossz körülmények között tartott, ellátatlan állatot találtak.

link Forrás

A hatósági állatorvos elsődleges vizsgálata alapján az állatok elhullását a táplálékhiány okozta. Az állatok tartásáért felelős 41 éves férfit és 46 éves feleségét a járőrök a kerületi rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a házaspárt állatkínzás bűntette miatt hallgatták ki. A legyengült állatok elhelyezése érdekében értesítették a kerületi önkormányzatot. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.