Tűz volt a Szent Imre kórházban

katasztrófa
2022 január 23., 07:47

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A lángok a XI. kerületi kórház egyik többszintes épületének földszintjén, egy detoxikáló helyiségben csaptak fel.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A fővárosi hivatásos tűzoltók 18 járművel vonultak a helyszínre. vonultak a helyszínre, a tüzet 8 után sikerült eloltani, majd megkezdték a kórház átvizsgálását és átszellőztetését. A munkálatok idejére kiürítik az épületet, 56 beteget kellett áthelyezni.

Az MTI a helyszínen úgy értesült, hogy a tűz egy halálos áldozatot követelt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.