Visszalopta a keresztelőre vitt ajándékát egy solti férfi

január 23., vasárnap 9:52
1

Beismerte a tetteit az a 39 éves solti férfi, akit egy helybeli keresztelő után fogtak el még szeptemberben. A férfi nem csak azt a borítékot lopta vissza, amiben 50 ezer forintot vitt az ünnepségre, de még az egyik vendég tástáját is elvitte az asztalról.

A dunaújvárosi nőnek a keresztelő után tartott vacsora végén tűnt fel, hogy nincs meg a táskája. Hosszas keresés után az egyik vendég kerítette elő a táskát, amiből azonban hiányzott a nő elektromos cigarettakészlete és a pénztárcája 24 ezer forinttal. A megtaláló azt mondta, hogy nem messze, az úton eldobva bukkant az eltűnt holmira, amiben akkor már csak az okmányok voltak. Mivel a történet gyanús volt a nőnek, hívta a rendőrséget.

Kiderült, hogy a táskát a megtaláló lopta el. A férfi először ellopta az asztalról az értékeket, hazament, és az udvaron egy zacskóba rejtette. Majd azzal próbálta elterelni a gyanút saját magáról, hogy visszament a vendégségbe a már kipakolt táskával. Ekkor derült ki, hogy a saját ajándékát is visszalopta.

A tolvajt elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a Solti Rendőrőrs nyomozói. A 39 éves helybéli férfi a beismerés után megtérítette az okozott kárt a sértetteknek. A férfivel szemben szabálysértési és büntetőeljárást is folytattak a lopások miatt. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt