Bedrogozva, 180-nal, egy pótkerékbe ültetett gyerekkel a hátsó ülésen menekült a rendőrök elől

január 24., hétfő 8:05
2

Egy férfi 2020 szeptemberében a Kecskeméti Járási Ügyészség közleménye szerint úgy menekült a rendőrök elől autójával, hogy közben be volt drogozva. A vádirat szerint 180 km/órás sebességgel menekült a rendőrök elől, sokszor úgy, hogy a szembesávban haladt, emiatt több autónak le kellett húzódnia.

A férfi, aki a vád szerint extasyt és dizájner drogot fogyasztott, nem egyedül ült az autóban, ott volt vele barátnője és annak gyereke is, akit gyerekülés helyett a hátsó ülésre tett pótkerékbe ültettek.

A férfit végül elfogták, kiderült, hogy nemcsak ő fogyasztott drogot, de barátnője is, utóbbi melltartójában pakettbe csomagolt dizájner drogot is találtak.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfi ellen kábítószer birtoklás, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt indítottak eljárást, barátnője ellen pedig bűnpártolás és kábítószer-birtoklás miatt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt