Gyurcsány váratlanul elővette Varga Judit szerelmi életét

január 24., hétfő 16:37
39
  • A DK elnöke arról posztolt, hogy annak sem közügy a "szabad szerelmi élete", aki ennek az ellenkezőjét hirdeti. De a biztonság kedvért azért beleírta, hogy valakinél fényképek is vannak róla.

Zavarba ejtő FB-bejegyzést publikált hétfőn Gyurcsány Ferenc. A poszt címe:

"Nem a Miniszter Asszony szerelmi életéről",

hogy az ezután következő szöveg semmi másról ne szóljon, mint a név szerint meg nem nevezett, de egyértelműen azonosítható Varga Judit miniszter vélelmezett szerelmi életéről. Amiről pár héttel ezelőtt a facebookos Ördög Ügyvédje oldal publikált posztokat.

A "nem"-mel kezdődő cím után Gyurcsány előbb leszögezi, hogy "a magánélet szent" és "szeress, ahogy szeress", majd azonnal elejt egy célzást arról, hogy fényképfelvételek is lehetnek valakinél a "Miniszter Asszonyról":

"Aztán mégis előkerülnek hírek, fényképek szabad szerelmet élő emberekről, közemberekről."

A DK elnöke ezek után arról értekezik, hogy vajon szabad-e olyan embereket kipellengérezni a nyilvánosság előtt a szexualitásuk miatt, akik az adott viselkedést nyilvánosan amúgy elítélik. Gyurcsány a "Miniszter Asszony" szexualitását taglaló poszt közepén leszögezi, hogy szerinte nem szabad:

"Azaz a magánélet védelmének joga szerintem azt is megilleti, aki ezt a jogot tagadja. Ad absurdum az Alaptörvényben. A magánhazugság nem a mi dolgunk. Nekünk a közhazugságot kell leleplezni."

Hogy aztán azzal zárja le a bejegyzését, hogy az ügyet a "megvádoltnak" a családjával kell megbeszélnie, "nem a nagyközönségnek feszíteni azt, ami egyébként is feszes."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt