Kácsor Zsolt kapta a Média a Családért-díjat

POLITIKA
2022 január 24., 20:45
comments 9

Kácsor Zsolt újságírónak ítélte 2021. évi Média a Családért-díját a Média a Családért Alapítvány a Népszavában 2021. július 1-jén megjelent, „Irigység” című írásáért, amiben a szerző egy balatoni élményét örökíti meg, amikor a balatonföldvári strand büféje előtt egy ötgyerekes család állt előtte sorba.

photo_camera Kácsor Zsolt képviseletében Fejes Emőke (j) vette át a díjat Lávai Anikótól (b), Orbán Viktor miniszterelnök feleségétől Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége a díjátadón arról beszélt, hogy a Média a Családért Alapítvány cselekvő közösség, ami építeni tud a rombolás helyett, és visszaadja a jóba vetett hitünket, és segít szebbé tenni a világot, továbbá arról, hogy hite szerint a jobb világ legfontosabb alkotóeleme „az a kicsi sejt, amelyet családnak nevezünk”.

Kácsor Zsolt az egymillió forintos díj egy részét rászoruló újságírók és szerkesztőségek támogatására fordítja. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt