Magyarországról is elérhető lesz a Disney+ streaming szolgáltató

január 26., szerda 7:42
3
A Disney+ platformja Franciaországban már jelenleg is elérhető Fotó: RICCARDO MILANI/Hans Lucas via AFP

Közleményben jelentette be a Disney+, a Walt Disney Company streaming szolgáltatója, hogy szolgáltatását idén nyártól 42 új országban - köztük Magyarországon is - elérhetővé teszi.

A szolgáltató kínálatában sok ezer eredeti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és NatGeo epizód és film, dokumentumfilm, animációs sorozat és rövid formátumú tartalom lesz elérhető.

A Disney+ a nagyobb nyugat-európai országokban eddig is elérhető volt, hozzájuk csatlakozott most Magyarország mellett többek között Csehország, Lengyelország és Románia, gyakorlatilag az összes uniós ország, de a szolgáltatás nyártól hozzáférhető lesz az Egyesült Arab Emírségekben, Törökországban, de még Szaúd-Arábiában is.


A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik - írja a stúdió magyar nyelvű közleménye. Az előfizetők reklámmentes környezetben élvezhetik majd a szolgáltató folyamatosan gyarapodó kínálatát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt