Magyarországról is elérhető lesz a Disney+ streaming szolgáltató

FILM
2022 január 26., 07:42
comments 3
A Disney+ platformja Franciaországban már jelenleg is elérhető
photo_camera A Disney+ platformja Franciaországban már jelenleg is elérhető Fotó: RICCARDO MILANI/Hans Lucas via AFP

Közleményben jelentette be a Disney+, a Walt Disney Company streaming szolgáltatója, hogy szolgáltatását idén nyártól 42 új országban - köztük Magyarországon is - elérhetővé teszi.

A szolgáltató kínálatában sok ezer eredeti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és NatGeo epizód és film, dokumentumfilm, animációs sorozat és rövid formátumú tartalom lesz elérhető.

A Disney+ a nagyobb nyugat-európai országokban eddig is elérhető volt, hozzájuk csatlakozott most Magyarország mellett többek között Csehország, Lengyelország és Románia, gyakorlatilag az összes uniós ország, de a szolgáltatás nyártól hozzáférhető lesz az Egyesült Arab Emírségekben, Törökországban, de még Szaúd-Arábiában is.


A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik - írja a stúdió magyar nyelvű közleménye. Az előfizetők reklámmentes környezetben élvezhetik majd a szolgáltató folyamatosan gyarapodó kínálatát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.