Rendőrt hívott, mert elnyelte a pénzét az üdítőautomata, nem kellett volna, mert kiderült, hogy körözik

bűnügy
2022 január 27., 06:26
comments 3

Sajátságos gondolatmenete kevert bajba egy férfit Szigethalmon. A Police.hu beszámolója szerint az úr 400 forintot dobott be egy üdítőautomatába, de az elnyelte a pénzét, és nem adta ki az italt. A 25 éves, kunpeszéri férfi nagyon mérges lett, és végül a rendőrség számát tárcsázta, hogy segítsenek megoldani a problémát.

Mivel az automatán nem volt rajta, hogy ki üzemelteti, azt a rendőrök se tudták leolvasni a panaszos helyett, így a probléma nem oldódott meg, kiderült viszont, hogy a férfit korábban valótlan bejelentés szabálysértés miatt 80 ezer forintra büntették, amit nem fizetett be. Mivel azt mondta, esélytelen, hogy képes legyen kifizetni, a rendőrök a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.