Egy olasz tolvaj a haverját küldte vissza a tett helyszínére, hogy keresse meg a leszakadt ujját, de a rendőrség találta meg

január 28., péntek 16:04
3

Az olasz rendőrség úgy próbálja megtalálni egy rablás feltételezett elkövetőjét, hogy ujjlenyomatot vettek a férfi ujjáról, amit leszakított a szögesdrót menekülés közben. Bár abban is reménykednek, hogy mivel a jegygyűrűje is rajta volt az ujján, feladja magát a rendőrségen.

Olasz rendőrök. Fotó: ARTUR WIDAK/NurPhoto via AFP

A rabló visszaküldte egy barátját a tett helyszínére, egy milánói újrahasznosító üzem mellé, hogy keresse meg az ujját és a gyűrűt, de az avarban kutakodó embert észrevette a biztonsági őr. Amikor megkérdezte, mit csinál, azt mondta: „Egy barátom miatt vagyok itt, az ujját keresem, rajta egy gyűrűvel.” Mielőtt megérkezett a rendőrség, a férfi elmenekült egy közelben várakozó autóval.

Az ujjat, vagyis két ujjpercet a szemét közt találták meg a kerítés mellett, de a gyűrű nélkül. Az nem derült ki, hogy a gyűrűt megtalálták-e. Az ujjat most egy halottasházban tárolják, amíg próbálják azonosítani az elkövetőt. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt