Mészáros Lőrinc cégbirodalma átkelt a Földközi-tengeren és megérkezett Líbiába

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 29., szombat 10:17
2

Még tavaly júniusban adott interjút Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó az Indexnek, amelyben mintegy mellékesen azzal is elbüszkélkedett, hogy „nem csak a régióban gondolkodunk: most vásárolunk Líbiában két céget, erőmű-karbantartó vállalatokat”. Nyár óta semmit nem lehetett tudni arról, hogy pontosan milyen líbiai cégek ezek, most viszont sikerült a nyomukra bukkanni.

Nyilvános cégadatok szerint a Prime Property Magántőkealap december 10-én megvásárolta az Er-Petro Consulting Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t. A privatbankar.hu december 31-én írta meg, hogy a Prime Property Magántőkealapot december 8-án indították útnak, és a Kertész József által tulajdonolt és elnökölt Primefund kezeli. Kertész József Mészáros Lőrinc egyik ügyvédje, övé a fideszes médiabirodalmat, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványt megalapító Media Fundamentum Zrt. is.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt