Horror: bedobta 3 éves kislányát a medvekifutóba az üzbég anya

bűnügy
2022 január 31., 13:44
comments 20

(A cikkben található videó felkavaró, ennek tudatában dönts, hogy elindítod-e!)

Hátborzongató eset történt a taskenti állatkertben, Üzbegisztán fővárosában. Egy fiatal nő fogta a hároméves kislányát, átemelte a szabadtéri, süllyesztett medvekifutó korlátján, majd ledobta a mélybe. Az állatkert szóvivője szerint a szemtanúk próbálták megakadályozni a dolgot, de mire bárki léphetett volna, a nő már dobta is a gyereket. Bár azonnal letartóztatták, még nem tudni, mi oka lehetett ilyesmire.

Az egész esetet felvevő biztonsági kamerát úgy helyezték el, hogy a zuhanás után történtek nem látszanak, ezekről a szemtanúk nyilatkozataiból tudni. Eszerint Zuzu, a hím kaukázusi barnamedve, akiből a videón annyit látni, hogy odacaplat, ahová a gyerek esett, gyorsan végigszaglászta a kislányt, majd otthagyta. Amit szintén nem látni a videón: az ápolók ezután gyorsan becsalták Zuzut egy elzárható ketrecrészbe, majd mint már jól látható, csapatban behatoltak a kifutóba és kihozták a sebesült gyereket.

A kislány, aki stabil állapotban, kórházban fekszik, agyrázkódást szenvedett és felhasadt a fejbőre, ami óriási mázli ahhoz képet, hogy a videó tanúsága szerint fejre vagy fejre-hátra eshetett, körülbelül négyméteres magasságból.

(via Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt