Öngyilkos lett Cheslie Kryst, a 2019-es Miss USA szépségkirálynője

GYÁSZ
2022 január 31., 06:35

30 éves korában meghalt Cheslie Kryst, a 2019-es Miss USA szépségverseny győztese – közölte vasárnap a családja. A New York-i rendőrség közzétette: leugrott egy épület tetejéről Manhattanben.

Cheslie Kryst a 2019-es Miss USA döntőn
photo_camera Cheslie Kryst a 2019-es Miss USA döntőn Fotó: PARAS GRIFFIN/Getty Images via AFP

Kryst ügyvéd volt, három diplomát szerzett, az amerikai igazságszolgáltatási rendszer reformját szorgalmazta. Polgári peres eljárásokban dolgozott, számos olyan ügyet vállalt el pro bono, amelyben a vádlottakat valószínűleg jogtalanul ítélték el.

A halála előtt megosztott magáról egy fotót Instagramon, amihez azt írta: „Hozzon neked ez a nap nyugalmat és békét.” (CNN)

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.