Valószínűleg letartóztatták a Manchester United bántalmazással vádolt focistáját, Mason Greenwoodot

bűnügy
2022 január 31., 09:21

Miután vasárnap egy nő azzal vádolta meg a Manchester United labdarúgóját, Mason Greenwoodot, hogy bántalmazta őt, a manchesteri rendőrség hétfőn közölte, hogy az üggyel kapcsolatban nemi erőszak és bántalmazás alapos gyanújával letartóztattak „egy húszas éveiben lévő férfit”. Greenwood 20 éves. A férfi kihallgatásáig biztosan őrizetben marad.

photo_camera Mason Greenwood Fotó: Paul Ellis/AFP

A nő vasárnap osztott meg Instagramján fotókat, egy videót és egy hangfelvételt, ezeket azonban a BBC szerint később törölte. A manchesteri rendőrség azt közölte, tudomása van a közösségi médiában keringő felvételekről. Nem sokkal később a futballklub felfüggesztette a játékost. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.