Zürichbe költözne? Kiadó egy sátor egy erkélyen havi 170 ezer forintért!

agybaj
2022 január 31., 07:42
comments 4

Egy zürichi nő kiad az albérlete erkélyén egy sátrat havi 500 frankért (kb. 172 ezer forint). A kétszemélyes sátorhoz ad szigetelőszivacsot, matracot és párnákat. Bónusz: csillagos ég. A bérlő használhatja a nappalit, a konyhát és a fürdőszobát is.

photo_camera Fotó: Giphy.com

A nő azt mondja, így szeretne segíteni valakin, aki nehezen talál magának megfizethető lakást a kompetitív zürichi albérletpiacon. Emellett szeretne valakivel együtt lakni, és így csökkenteni a saját albérlete árát.

„Tudom, hogy télen kicsit nehéz lesz bérlőt találni. Főleg, hogy az erkély nem fedett. Ha valaki nem akar tavaszig beköltözni, nekem az is megfelel” – mondta. Állítólag a diákok nagyon lelkesek az ötlet hallatán, mert a sátor más és különleges.

A Zürichi Lakásbérlők Szövetsége szerint a hirdetés annak a sokkoló jele, hogy milyen magasra emelkedtek a bérleti díjak Svájc legnagyobb városában. (TheLocal.ch)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt