Jól mutatja a vagyonnyilatkozatok értelmetlenségét, hogy Völner Pál papíron szegényebb lett

képmutatás a köbön
2022 február 01., 02:02
comments 10

Miközben Völner Pált azzal gyanúsítják, hogy 83 millió forint kenőpénzt fogadott el Schadl Györgytől, a végrehajtói kar előzetesben ülő elnökétől, a legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint tavaly eltűntek a volt miniszterhelyettes megtakarításai.

A 2020-as bevallásában még 8,5 millió forint takarékbetétben elhelyezett megtakarítás és 3,5 milliónyi készpénz szerepelt. A legújabb nyilatkozatában már szó sincs megtakarításokról, és a készpénzállományából is csak 2 millió maradt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.