Pócs Jánosnak megvan még az IFA pótkocsija, és továbbra sincs tartozása

POLITIKA
2022 január 31., 23:57

Pócs Jánosnak nem változott a járműparkja, Kia Sorentója mellett megvan még a Volkswagen Transportere és az 1999-ben vásárolt IFA pótkocsija is - legalábbis frissen közzétett vagyonbevallása szerint. A jászsági fideszes képviselő ingatlanvagyona nem változott, a takarékbetétben elhelyezett megtakarítása viszont egy év alatt 8 millió 200 ezerről 12,8 millióra nőtt. Tavalyi vagyonnyilatkozatában összesen 600 ezer forintnyi készpénz szerepelt, ez az összeg 2022-re 200 ezerrel növekedett. Tartozása, ahogy tavaly, úgy idén se volt.

photo_camera Fotó: Pócs János/Facebook
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.