Megúszta a Champignons League pizza, az UEFA elengedte az ügyet

agyvihar
2022 február 02., 09:17
comments 2

Az Európai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy a Champions League nevű bajnokság és a Champignons (gomba) League nevű pizza békében élhetnek egymás mellett. Az UEFA korábban a Frankfurthoz közeli Pizza Wolke tulajdonosainak küldött levelet, melyben azzal fenyegetőztek, hogy jogi lépéseket tesznek az étterem mirelitpizzája, pontosabban annak neve miatt. A tulajok kirakták a levelet Instagramra, ezután a szövetség meghátrált, közölték, hogy dehogy perelnek, és azzal védekeztek, a fenyegetés csak egy helyi védjegy-ügynök túlbuzgóságának eredménye.

A pizzéria később rendkívüli hírként közölte, hogy a Champignons League továbbra is kapható lesz.

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt