Mentőautó balesetezett Újbudán, többen megsérültek

baleset
2022 február 03., 11:45

Mentőautó ütközött össze egy autóval csütörtökön a XI. kerületben, a Dombóvári út és a Fehérvári út kereszteződésében. A balesetben többen megsérültek, a villamosok helyett pótlóbuszok járnak.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A BKK Info közölte, hogy nem jár a 17-es és a 41-es villamos Újbuda-központ és Albertfalva kitérő között, a 47-es villamos pedig a Szent Gellért tér-Műegyetem és Albertfalva kitérő között; a Móricz Zsigmond körtér és Albertfalva kitérő között a baleset miatt pótlóbusz jár. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.