Lemosta a kocsiját, majd a mosópisztollyal jól átáztatta a kezelőpanelt is

bűnügy
2022 február 5., 14:33
comments 26

A múlt csütörtökön egy érdi autómosóhoz gurult be a kocsijával egy 20 éves férfi. Lemosta a kocsiját, majd a mosópisztollyal a kezében elindult a kezelőpanel felé, és ahelyett, hogy visszarakta volna, vízsugarakat lövellt vele a panelre.

photo_camera Fotó: police.hu

Miután végzett, beült a kocsiba és elhajtott. A készülék elektronikája nem bírta a zuhanyt, működésképtelenné vált, a kár a tulajdonos szerint 150 ezer forint.

Az érdi rendőrök napokon belül azonosították a kezelőpanelt mosópisztollyal ártalmatlanná tevő férfit. A 20 éves, helyi lakos a kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekményt, azt állította, koszosnak ítélte a pénzbedobó nyílást, ezért önként vállalkozott a lemosására. A sáros, koszos nyílást megtisztította, jobb híján az egyébként is kéznél lévő mosópisztollyal.

A férfi ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat le eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt