A le: siklás el: napolva.

téli olimpia
2022 február 06., 06:36
comments 1
Előfutók próbálják az olimpiai lesiklópályát február 6-án reggel,
photo_camera Előfutók próbálják az olimpiai lesiklópályát február 6-án reggel, Fotó: FABRICE COFFRINI/AFP

A nem múló erős szél miatt vasárnap nem rendezik meg a férfi lesiklást a pekingi olimpián. Az eredeti kiírás szerint közép-európai idő szerint vasárnap reggel 4.00-kor indították volna, ám az időjárási körülmények miatt későbbre halasztották, majd a várható rajt idejét folyamatosan későbbre tolták a szervezők, végül pedig úgy döntöttek, hogy másik napon rendezik a versenyt.

Az új időpontról később döntenek.

A program szerint a következő alpesi szám, a nők óriás-műlesikló versenye hétfőn indul a Pekingtől 250 kilométerre lévő jencsingi síközpontban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.