A le: siklás el: napolva.

téli olimpia
2022 február 06., 06:36
comments 1
photo_camera Előfutók próbálják az olimpiai lesiklópályát február 6-án reggel, Fotó: FABRICE COFFRINI/AFP

A nem múló erős szél miatt vasárnap nem rendezik meg a férfi lesiklást a pekingi olimpián. Az eredeti kiírás szerint közép-európai idő szerint vasárnap reggel 4.00-kor indították volna, ám az időjárási körülmények miatt későbbre halasztották, majd a várható rajt idejét folyamatosan későbbre tolták a szervezők, végül pedig úgy döntöttek, hogy másik napon rendezik a versenyt.

Az új időpontról később döntenek.

A program szerint a következő alpesi szám, a nők óriás-műlesikló versenye hétfőn indul a Pekingtől 250 kilométerre lévő jencsingi síközpontban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt