Már nem emelkedik a szennyvizekben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

járvány
2022 február 07., 16:42

Megtorpant a koronavírus örökítőanyag-koncentrációjának emelkedése a szennyvizekben – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Az NNK azt írta, a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja „országos átlagban jelenleg nem mutat további emelkedést, az értékek magas szinten stagnálnak”.

link Forrás

Számottevő változás (emelkedés vagy csökkenés) egyik vizsgált városban sem tapasztalható, de a vírus örökítőanyag-koncentrációja minden mintavételi helyen az „emelkedett” kategóriába sorolható – közölték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.