Szentkirályi Alexandra: Megtréfált a TikTok

POLITIKA
2022 február 11., 19:22
comments 9

„Maradjunk annyiban, hogy megtréfált a TikTok. Természetesen ha tudtam volna, hogy pontosan miről szól a szám, nem ezt a zenét használtam volna” - mondta Szentkirályi Alexandra az Indexnek arról a TikTok videójáról, amin a déli határ megtekintése látható, és ami alatt egy kazah rapper "baszni fogok" című száma hallható.

„Leszűrtem a tanulságot, hogy legközelebb annak ellenére is jobban meg kell nézni a szöveg jelentését, hogy egy kazah rapszámról és cirill betűs szövegről beszélünk.”

- tette hozzá a kormányszóvivő. Arra a felvetésre, hogy a zeneválasztás okozta a figyelem miatt többen nézték a videót, úgy reagált, hogy "valóban elég sokan nézték meg ezt a videót, így még több emberhez eljutott, hogy a határvédelem kérdése milyen fontos."

@alexandra.szentkiralyi Határszemle #border #hatar #fy #foryou #fyp #fouryoupage #magyartiktok #nekedbelegyen #szentkiralyialexandra ♬ Я буду ебать - MOREART

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.