Szentkirályi Alexandra: Megtréfált a TikTok

február 11., péntek 19:22
10

„Maradjunk annyiban, hogy megtréfált a TikTok. Természetesen ha tudtam volna, hogy pontosan miről szól a szám, nem ezt a zenét használtam volna” - mondta Szentkirályi Alexandra az Indexnek arról a TikTok videójáról, amin a déli határ megtekintése látható, és ami alatt egy kazah rapper "baszni fogok" című száma hallható.

„Leszűrtem a tanulságot, hogy legközelebb annak ellenére is jobban meg kell nézni a szöveg jelentését, hogy egy kazah rapszámról és cirill betűs szövegről beszélünk.”

- tette hozzá a kormányszóvivő. Arra a felvetésre, hogy a zeneválasztás okozta a figyelem miatt többen nézték a videót, úgy reagált, hogy "valóban elég sokan nézték meg ezt a videót, így még több emberhez eljutott, hogy a határvédelem kérdése milyen fontos."

@alexandra.szentkiralyi Határszemle #border #hatar #fy #foryou #fyp #fouryoupage #magyartiktok #nekedbelegyen #szentkiralyialexandra ♬ Я буду ебать - MOREART

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt