A közmédia rekordbénán próbálta meg lejáratni Gyurcsány Ferencet

idióta rekordok
2022 február 13., 14:21

Egészen röhejes álhírrel próbált beleszállni a DK elnökébe a közmédia. Arról számoltak be, hogy Gyurcsány nem tudta, hogy hívják a jelöltjét, aki éppen mellette állt.

Gyurcsány Ferenc a szombat délelőtti kampányeseményéről nem tudósítottak, hanem a párt szakadozó Facebook-élőjét használták fel, és direkt úgy vágták meg, hogy úgy tűnjön, mintha Gyurcsány azt mondaná:

„Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje…”

Csakhogy a teljes mondat így szól, és egyértelmű, hogy mire gondol Gyurcsány:

„Itt vagyunk Doktor Oláh-val, aki ennek a választókerületnek a jelöltje.”

link Forrás

Nem ez az első átlátszó kamu, amivel a közmédia próbált lejáratni valakit: miután megírtam, hogy a közmédia nem Bogdán László, hanem egy 2014-es balkáni hegedűs temetéséről közölt videót, azt simán csak kivették a „riportból”. (via Telex)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.