Franciaországban fogtak el egy magyar férfit, aki prostitúcióra kényszerített egy nőt

bűnügy
2022 február 13., 07:50

Franciaországból hoztak haza egy férfit a napokban, aki a gyanú szerint tavaly prostitúcióra kényszerített egy nőt Budapesten - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap a Bonjour Börtön című írásukban.

A nyomozás adatai szerint H. Róbert még 2021 májusában ismerkedett meg a 28 éves nővel, akivel egy kőbányai lakásba költöztek. Nem sokkal később erőszakkal kábítószer-fogyasztásra és prostitúcióra kényszerítette a nőt, pénzét elvette - írták. A nő végül 2021 júliusában a rendőrségtől kért segítséget, ami után a férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

link Forrás

A rendőrség közlése szerint H. Róbert Franciaországba menekült, ahol a helyi rendőrök a körözés alapján elfogták. A napokban hozták Magyarországra, ahol átadták a fővárosi rendőröknek - írták. H. Róbertnek most szexuális erőszak, illetve emberkereskedelem és kényszermunka bűntett miatt kell felelnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.