Franciaországban fogtak el egy magyar férfit, aki prostitúcióra kényszerített egy nőt

bűnügy
2022 február 13., 07:50

Franciaországból hoztak haza egy férfit a napokban, aki a gyanú szerint tavaly prostitúcióra kényszerített egy nőt Budapesten - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap a Bonjour Börtön című írásukban.

A nyomozás adatai szerint H. Róbert még 2021 májusában ismerkedett meg a 28 éves nővel, akivel egy kőbányai lakásba költöztek. Nem sokkal később erőszakkal kábítószer-fogyasztásra és prostitúcióra kényszerítette a nőt, pénzét elvette - írták. A nő végül 2021 júliusában a rendőrségtől kért segítséget, ami után a férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség közlése szerint H. Róbert Franciaországba menekült, ahol a helyi rendőrök a körözés alapján elfogták. A napokban hozták Magyarországra, ahol átadták a fővárosi rendőröknek - írták. H. Róbertnek most szexuális erőszak, illetve emberkereskedelem és kényszermunka bűntett miatt kell felelnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt