Liu Shaoang döntőben korcsolyázhat

téli olimpia
2022 február 13., 11:36

Pár perce írtuk meg, hogy az elődöntőbe jutott Liu Shaoang a pekingi téli olimpia 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya számában és máris itt az újabb jó hír: a magyar versenyző részt vehet a döntőben, miután megnyerte az elődöntő futamát.

Liu Shaoang a mezőny legelején az elődöntőben.
photo_camera Liu Shaoang a mezőny legelején az elődöntőben. Fotó: MANAN VATSYAYANA/AFP

A visszalövés után Liu Shaoang a második helyen korcsolyázott, a táv felénél átvette a vezetést és senki nem veszélyeztette a győzelmét, miután az utolsó kanyarban az üldözpi kicsit össze is akadtak. Így Liu Shaoangnak van még esélye érmet szerezni az idei téli olimpián.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.