Liu Shaoang döntőben korcsolyázhat

téli olimpia
2022 február 13., 11:36

Pár perce írtuk meg, hogy az elődöntőbe jutott Liu Shaoang a pekingi téli olimpia 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya számában és máris itt az újabb jó hír: a magyar versenyző részt vehet a döntőben, miután megnyerte az elődöntő futamát.

photo_camera Liu Shaoang a mezőny legelején az elődöntőben. Fotó: MANAN VATSYAYANA/AFP

A visszalövés után Liu Shaoang a második helyen korcsolyázott, a táv felénél átvette a vezetést és senki nem veszélyeztette a győzelmét, miután az utolsó kanyarban az üldözpi kicsit össze is akadtak. Így Liu Shaoangnak van még esélye érmet szerezni az idei téli olimpián.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt