A 444 nyerte januárban a Minőségi Újságírás Díjat

444
2022 február 14., 17:35

A 444 szerkesztősége nyerte januárban a Főszerkesztők Fórumától a Minőségi Újságírás Díjat a Völner-Schadl ügy nyomozati anyagainak feldolgozásáért. Az ügy feldolgozásában több munkatársunk is részt vett, a legfőbb érdem közülük is Horváth Bencéé, Miklósi Gáboré, Szurovecz Illésé és Urfi Péteré.

link Forrás

A zsűri indoklása szerint "a sorozat erénye, hogy terjedelmes anyagból alapos válogatás után választotta ki feldolgozott szálakat és túlment a dokumentumok puszta ismertetésén".

A Minőségi Újságírás Díj hagyományai szerint további három cikket emeltek ki a januárban megjelentek közül:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.