A 444 nyerte januárban a Minőségi Újságírás Díjat

444
2022 február 14., 17:35
comments 5

A 444 szerkesztősége nyerte januárban a Főszerkesztők Fórumától a Minőségi Újságírás Díjat a Völner-Schadl ügy nyomozati anyagainak feldolgozásáért. Az ügy feldolgozásában több munkatársunk is részt vett, a legfőbb érdem közülük is Horváth Bencéé, Miklósi Gáboré, Szurovecz Illésé és Urfi Péteré.

A zsűri indoklása szerint "a sorozat erénye, hogy terjedelmes anyagból alapos válogatás után választotta ki feldolgozott szálakat és túlment a dokumentumok puszta ismertetésén".

A Minőségi Újságírás Díj hagyományai szerint további három cikket emeltek ki a januárban megjelentek közül:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt