Kényszerleszállást hajtott végre a repülő, amin egy elszabadult kígyó kószált

ÁLLAT
2022 február 14., 10:49

Mit sem sejtő utasok töltötték meg a Kuala Lumpurból Borneora, Tawau repterére tartó Air Asia gépet, amikor valakinek feltűnt, hogy az egyik lámpa borítása alatt

egy kígyó kuszik.

link Forrás

A kapitány az egyetlen logikus megoldás mellett döntött: azonnal leszállási engedélyt kért a legközelebbi reptéren, Kuching városánál. Alakulhatott volna rosszabbul is, de szerencsére minden utas megmenekült, átszálltak egy másik repülőre és már Tuwaun vannak. Íme mindez videón:

link Forrás

Az esetet még az angol nyelvű Lakmusz is leellenőrizte és kiderült, nem kamu.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.