Áderrel és Orbánnal is találkozik csütörtökön Jair Bolsonaro

POLITIKA
2022 február 15., 09:35
comments 8

Brazília elnöke csütörtök reggel érkezik Budapestre, először a Hősök terén koszorúz, majd Áder János köztársasági elnök fogadja őt a Sándor-palotában.

Ezt követően Jair Bolsonaro és Orbán Viktor a Karmelita kolostorban folytat tárgyalásokat. Megbeszélésük után sajtónyilatkozatot tesznek, közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

Jair Bolsonaro mögött fia, a pártjában alelnök Flávio
photo_camera Jair Bolsonaro Fotó: EVARISTO SA/AFP

Bolsonaro meglepő és radikális kijelentések sokaságáról híres, ezen belül vírus- és oltásszkeptikus nézeteit is szívesen hangoztatja. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.