A Gattyán-párt külsős biztonsági őrei haltak meg a Deák téri aláírásgyűjtő sátorban

tragédia
2022 február 16., 10:10

Információink szerint a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom aláírásgyűjtő sátrában történt az a tragédia, amiről korábban mi is beszámoltunk. Két fiatal férfi holttestét találták szerda reggel 7:50 körül az V. kerületi Deák téren, egy aláírásgyűjtő sátorban. A biztonsági őrök a párt által megbízott külsős őrző-védő cég két alkalmazottjai voltak.

Az elsődleges adatok szerint a két biztonsági őr halálát szénmonoxid-mérgezés okozhatta. A helyszíni szemle tart, először a mentősöket riasztottak valamivel reggel 8 óra előtt. Tudósítónk helyszíni jelentése szerint a sátor a Deák téri templom és a metrólejárat közötti nagyobb területen áll. A területet a rendőrség körbekordonozta, és nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Már a gyászolók is megjelentek, akik a templom lépcsőjén siratják az elhunyt családtagjukat.

"Mély megrendüléssel, együttérezve a gyászoló családokkal, megerősítjük a hírt, hogy éjszaka sajnálatos tragédia történt a Megoldás Mozgalom budapesti, Deák téren található kampánysátrában. A terület éjszakai őrzésével megbízott alvállalkozó, külsős őrző-védő cég két alkalmazottja – feltehetőleg - szén-monoxid mérgezésben elhunyt. További részletek sajnos nem állnak rendelkezésünkre, a rendőrség megkezdte a tragédia okainak kivizsgálását" - közölte a párt. A MEMO - amint lehetséges - a gyászoló családokkal megpróbálja felvenni a kapcsolatot. A Deák téren bizonytalan ideig felfüggesztik az aláírások gyűjtését.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.