A Gattyán-párt külsős biztonsági őrei haltak meg a Deák téri aláírásgyűjtő sátorban

tragédia
február 16., 9:10
comments 21

Információink szerint a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom aláírásgyűjtő sátrában történt az a tragédia, amiről korábban mi is beszámoltunk. Két fiatal férfi holttestét találták szerda reggel 7:50 körül az V. kerületi Deák téren, egy aláírásgyűjtő sátorban. A biztonsági őrök a párt által megbízott külsős őrző-védő cég két alkalmazottjai voltak.

Az elsődleges adatok szerint a két biztonsági őr halálát szénmonoxid-mérgezés okozhatta. A helyszíni szemle tart, először a mentősöket riasztottak valamivel reggel 8 óra előtt. Tudósítónk helyszíni jelentése szerint a sátor a Deák téri templom és a metrólejárat közötti nagyobb területen áll. A területet a rendőrség körbekordonozta, és nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Már a gyászolók is megjelentek, akik a templom lépcsőjén siratják az elhunyt családtagjukat.

"Mély megrendüléssel, együttérezve a gyászoló családokkal, megerősítjük a hírt, hogy éjszaka sajnálatos tragédia történt a Megoldás Mozgalom budapesti, Deák téren található kampánysátrában. A terület éjszakai őrzésével megbízott alvállalkozó, külsős őrző-védő cég két alkalmazottja – feltehetőleg - szén-monoxid mérgezésben elhunyt. További részletek sajnos nem állnak rendelkezésünkre, a rendőrség megkezdte a tragédia okainak kivizsgálását" - közölte a párt. A MEMO - amint lehetséges - a gyászoló családokkal megpróbálja felvenni a kapcsolatot. A Deák téren bizonytalan ideig felfüggesztik az aláírások gyűjtését.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt