Koronavírus-számok Magyarországon
Elhunytak
Kórházban
Fertőzöttek
Tesztek
Oltottak
A legújabb trendek

Buliszervezőt bírságolt a nyíregyházi rendőrség, amiért nem ellenőrizte a védettségi igazolványokat

február 16., szerda 7:21
2

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai múlt péntek este elmentek egy nyilvános, zenés, táncos buliba, amiről a közösségi médiából értesültek. A rendezvényen egy zenei előadó is fellépett 51 vendég előtt, amikor a a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya, a Készenléti Rendőrség Nyírbátori Határvadász Bevetési Osztálya, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai intézkedni kezdtek.

Megállapították, hogy a szervező jogsértést követett el, mert nem gondoskodott arról, hogy a vendégek koronavírus elleni védettségét belépés előtt ellenőrizzék.A hatóság intézkedésére a buli befejeződött, a rendőrök 40 vendéggel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek, mert nem rendelkeztek védettségi igazolvánnyal, illetve a helyszínen nem tudták igazolni a koronavírus elleni védettségüket. A rendezvény szervezőjével szemben a helyszínen feltárt és jegyzőkönyvben rögzített jogsértések miatt 800 ezer forint összegű közigazgatási bírságot szabtak ki. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt