12 éves gyerek is részt vett egy 70 éves férfi halálra verésében Philadelphiában

bűnügy
2022 február 17., 14:28

A 12 éves gyerek egyike annak a három fiatalkorú vádlottnak, akiket egy decemberi autórablás során elkövetett gyilkossággal vádol a philadelphiai rendőrség.

A 12, 16 és 18 éves kiskorúak este hét után az utcán támadtak az áldozatra. Földre lökték, ököllel és lábbal bántalmazták, majd elhajtottak az autójával, amiről később a rendszámot is leverték. A 70 éves Chung Yan Chin arccsont-törésekkel és agysérüléssel került kórházba, majd néhány héten belül belehalt sérüléseibe.

A három gyanúsított közül kettőt a múlt hónapban elfogtak, egy ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. A 12 éves gyermek előzetes meghallgatását jövő hétre tűzték ki. (The Philadelphia Inquirer)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.