Egyszerre lesz viharos szél, eső és húsz fok

február 17., csütörtök 5:15

Aki reggel szakadó esőre ébredt, ne ijedjen meg, simán lehet belőle délután még húsz fokos melegben napozás is, de csak akkor, ha közben nem zavaró a viharos szél.

Egészen abszurd lesz az időjárás csütörtökön az Időkép előrejelzése szerint. Nem elég, hogy naposabb és felhősebb időszakok váltják majd egymást, de bármennyire is február van, délután olyan záporok érkezhetnek, amelyek közben az ég is döröghet. Az esős idő mellé kapunk bónusznak egy kis szelet is, a jelek szerint viharosat, és ha már viharos a szél, természetesen lesznek erősebb széllökések is. Mindeközben pedig 10, sőt akár 20 fokosra is melegedhet a levegő.

Az őrületes időjárás péntekre kicsit lenyugszik, eső már nem nagyon lesz, csak felhő és 9-15 fok, és hétvégén is hasonló időre lehet majd számítani, kicsit több csapadékkal. Hétfőn pedig kezdődik minden az elejéről egy újabb hidegfronttal és a viharos széllel.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt