Nemcsak egy körözött férfit, de egy mumifikálódott holttestet is találtak a rendőrök egy mosonmagyaróvári házban

bűnügy
2022 február 17., 11:42

Február 15-én fogtak el a rendőrök egy körözött férfit egy mosonmagyaróvári házban, ahol nemcsak az 53 éves keresett férfit találták meg, hanem annak apját is. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy „együtt lakik édesapjával”, aki „valamikor 2021 januárjában elhunyt”. A holttestet egy lepedővel takarta le, elmondása szerint azóta nem járt abban a szobában.

A mumifikálódott holttestet megvizsgáló orvos szerint a férfi apja természetes módon halt meg, de hogy tisztázzák a körülményeket, az esetet a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A gyanúsított férfi minden hónapban felvette apja nyugdíját annak halála óta.

Az 53 éves férfival büntetőeljárást kezdeményeztek társadalombiztosítási, szociális juttatással való visszaélés miatt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.