Nemcsak egy körözött férfit, de egy mumifikálódott holttestet is találtak a rendőrök egy mosonmagyaróvári házban

bűnügy
2022 február 17., 11:42

Február 15-én fogtak el a rendőrök egy körözött férfit egy mosonmagyaróvári házban, ahol nemcsak az 53 éves keresett férfit találták meg, hanem annak apját is. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy „együtt lakik édesapjával”, aki „valamikor 2021 januárjában elhunyt”. A holttestet egy lepedővel takarta le, elmondása szerint azóta nem járt abban a szobában.

A mumifikálódott holttestet megvizsgáló orvos szerint a férfi apja természetes módon halt meg, de hogy tisztázzák a körülményeket, az esetet a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A gyanúsított férfi minden hónapban felvette apja nyugdíját annak halála óta.

Az 53 éves férfival büntetőeljárást kezdeményeztek társadalombiztosítási, szociális juttatással való visszaélés miatt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt