Orbán a Kossuth téren szól az országhoz március 15-én

POLITIKA
február 18., 14:27
comments 7
photo_camera Orbán Viktor 2018 március 15-én dalra is fakadt a Parlament előtt Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség

A kommunikáció frontvonalából fokozatosan kivont kommunikációs államtitkár, Kovács Zoltán nem maradt feladat nélkül, a jelek szerint az ünnepi rendezvények lebonyolításában jut mostanában neki feladat.

Pénteken Kovács a Facebookon írt arról, hogy tervek szerint halad a március 15-i rendezvények előkészítése, és mivel hosszú hétvége is lesz, már március 12-én megkezdődnek az ünnepi programok. Helyszínek lesznek, szokás szerint, a Múzeumkert, a Budai Vár és a Várkert Bazár, ahol elsősorban családi rendezvényekre lehet számítani. Nem maradhat el a zászlófelvonás, illetve a Kossuth- és Széchenyi-díjak kiosztása sem. Az operatív törzs március elején kezdi el a rendezvénysorozat tényleges szervezését.

„Idén — a tavalyi október 23-ához hasonlóan — a szervezők kérésére március 15-én is csatlakozik majd a Békemenet a központi ünnepség programjához. A tervek szerint a nemzeti ünnep délutánján a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet”

- írta beszámolójában Kovács Zoltán.

Legutóbb 2018. március 15-én, azaz épp az előző választási hajrában mondott itt ünnepi beszédet a szabadságharc évfordulóján Orbán Viktor.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt