Rászállt a NAV Dzsudzsák Balázs léghajógyárára

gazdaság
2022 február 19., 06:29
comments 3

Végrehajtást indított a NAV Dzsudzsák Balázs léghajógyárával szemben - írta az mfor.hu. A cikk szerint az adóhatóság február 9-én indította el az eljárást az Első Magyar Léghajógyár Kft.-vel, ami azt jelenti, hogy a cég valamilyen adótartozást halmozott fel, vagy késedelmi pótlékkal befizetésével maradhatott el.

Mindenesetre a végrehajtás megindítása nem jelenti automatikusan a cég megszűnését a lap szerint, gyakran látni arra példákat, hogy akár pár nap, akár pár hónap után az adóhivatal megszünteti az eljárást miután az érintett cég rendezte tartozását a NAV felé.

Emlékeztettek: ahogy arra a cég elnevezése is utal, légi, űrjármű gyártásával terveznek foglalkozni a tulajdonosok. Dzsudzsák Balázs (magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a Debreceni VSC játékosa) a léghajógyártással foglalkozó cég után tovább bővítette céghálóját és tevékenységi köreit: a sportszerkereskedelemmel, egészségüggyel és léghajó-gyártással foglalkozó cégek után 2021. novemberében alapította meg többedmagával a BGZN Tüzép Kft.-t budapesti székhellyel és 3 millió forintos törzstőkével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.