Két vakond összeverekedett Zalaegerszegen

ÁLLAT
2022 február 21., 10:41
comments 2

Facebookon keveredett elém egy rövid, de nagyon lényegre törő videó, amin két vakond verekszik a zalaegerszegi Május 1. ligetben.

Vakondot amúgy se olyan gyakran lát a városi ember, két vakondot együtt még annyira sem, de őszintén szólva eddig bele se gondoltam, hogy néha talán ők is összeverekednek. Érdemes hanggal nézni, ugyanis a lombfúvó zúgása adja a zenei hátteret.

A posztoló egyébként úgy figyelt fel a perpatvarra, hogy kutyája, a nagyszerű nevű és pompás megjelenésű Igor szeretett volna közbeavatkozni, de szerencsére a gazdája nem hagyta. A vakondok harca oly heves, hogy nem is nagyon tudtam a poszthoz rendes címlapképet csinálni.

Íme, a videó, amit érdemes FB-on megnézni, mert ott a bunyó eleje is látszik, itt meg valamiért nem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.