Két vakond összeverekedett Zalaegerszegen

ÁLLAT
2022 február 21., 10:41
comments 2

Facebookon keveredett elém egy rövid, de nagyon lényegre törő videó, amin két vakond verekszik a zalaegerszegi Május 1. ligetben.

Vakondot amúgy se olyan gyakran lát a városi ember, két vakondot együtt még annyira sem, de őszintén szólva eddig bele se gondoltam, hogy néha talán ők is összeverekednek. Érdemes hanggal nézni, ugyanis a lombfúvó zúgása adja a zenei hátteret.

A posztoló egyébként úgy figyelt fel a perpatvarra, hogy kutyája, a nagyszerű nevű és pompás megjelenésű Igor szeretett volna közbeavatkozni, de szerencsére a gazdája nem hagyta. A vakondok harca oly heves, hogy nem is nagyon tudtam a poszthoz rendes címlapképet csinálni.

Íme, a videó, amit érdemes FB-on megnézni, mert ott a bunyó eleje is látszik, itt meg valamiért nem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt