Csak egy ócska, szemforgató, farizeus alak - véli Bayer Zsolt Iványiról

szépség
2022 február 22., 10:46
comments 74

„Miféle ember vagy te? Szombaton odabiggyeszted a fejedre a sábeszdeklit, hogy zsidó rabbiként összeadd Cseh K.-t a Berggel, aztán lemész a Dankóba, hogy immár keresztény egyházad lelkészeként vághass tovább ájtatos pofát és ne fizess adót” - szólítja meg a tegnapi hírek főszereplőjét Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája. Írásában összefoglalja azt, amit a NAV közleményéből tudni lehet a lelkész szervezetét érintő ügyekről, majd levonja a következtetést:

Ilyen ember vagy te, Iványi. Se zsidó, se keresztény, se rabbi, se lelkész – csak egy ócska, szemforgató, farizeus alak.

Bayer úgy véli, Iványi nincs egyedül, valakik vannak vele, méghozzá a „klónjai”, azaz „azok, akik odatoszultak a Dankóba, téged védeni”.

„Egész életetekben nem tettetek semmi jót és hasznosat. Viszont nagyon ájtatos pofát vágtatok hozzá” - fejti ki véleményét a szerző a miniszterelnök két gyerekét is megkeresztelő lelkészről.

Végül pedig levonja a következtetést: „Nagyszerű érzés lesz eltakarítani benneteket végre.” További gondolatai az eredeti cikkben itt olvashatók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.