Csak egy ócska, szemforgató, farizeus alak - véli Bayer Zsolt Iványiról

február 22., kedd 10:46
76

„Miféle ember vagy te? Szombaton odabiggyeszted a fejedre a sábeszdeklit, hogy zsidó rabbiként összeadd Cseh K.-t a Berggel, aztán lemész a Dankóba, hogy immár keresztény egyházad lelkészeként vághass tovább ájtatos pofát és ne fizess adót” - szólítja meg a tegnapi hírek főszereplőjét Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája. Írásában összefoglalja azt, amit a NAV közleményéből tudni lehet a lelkész szervezetét érintő ügyekről, majd levonja a következtetést:

Ilyen ember vagy te, Iványi. Se zsidó, se keresztény, se rabbi, se lelkész – csak egy ócska, szemforgató, farizeus alak.

Bayer úgy véli, Iványi nincs egyedül, valakik vannak vele, méghozzá a „klónjai”, azaz „azok, akik odatoszultak a Dankóba, téged védeni”.

„Egész életetekben nem tettetek semmi jót és hasznosat. Viszont nagyon ájtatos pofát vágtatok hozzá” - fejti ki véleményét a szerző a miniszterelnök két gyerekét is megkeresztelő lelkészről.

Végül pedig levonja a következtetést: „Nagyszerű érzés lesz eltakarítani benneteket végre.” További gondolatai az eredeti cikkben itt olvashatók.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt