Mindent kipakoló könyvet ír Britney Spears

bulvár
2022 február 22., 05:22
comments 1

Szerződést kötött a popénekes egy könyvre, melyben elmond mindent onnantól kezdve, hogy híres lett, egészen odáig, hogy apja gyámsága alatt kellett élnie több mint egy évtizeden keresztül - írja a Guardian. A Page Sixre hivatkozva azt írják, hétfőn a Simon & Schuster 15 millió dollárt adott a jogokért, és derekasan megküzdöttek érte a többi kiadóval.

photo_camera Fotó: XOSE BOUZAS/Hans Lucas via AFP

Állítólag az egyik legnagyobb üzletről van szó Obamáék könyve óta - a házaspár 65 millió dollár körüli összeget keresett több könyv megírásával 2017-ben.

Spears nemrégiben nyilvánosan ítélkezett húga, Jamie Lynn korábbi viselkedése fölött, aki úgy promotálta a saját memoárját, hogy közben megjegyzéseket tett nővére mentális egészségére.

„13 évig éltem gyámság alatt. Ez nagyon hosszú idő, hogy egy olyan helyzetben legyél, amiben nem akarsz. Őszintén szólva minden egyes napért hálás vagyok, ahogy azért is, hogy van saját kulcsom a saját autómhoz, hogy újra független lehetek, hogy nőnek érezhetem magam, hogy van bankkártyám, és újra láthatok készpénzt, amiből vehetek gyertyát” - mondta Spears novemberben, azután, hogy egy Los Angeles-i bíróság megszüntette 13 éve tartó gondnokságát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.