A Honfoglalás 2000 Egyesület levelet írt Putyinnak, hogy segítsen visszaadni Kárpátalját

POLITIKA
2022 február 25., 13:24
comments 34

Két nappal azután, hogy az orosz hadsereg átlépte az ukrán határt, megérkezett a Putyin-barát Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye is a témában. A szervezet, ami tüntetést szervezett az orosz elnök mellett, majd megalapította a Vlagymir Putyin Baráti Kört, üdvözölte a hadműveletet.

Oroszország megmentette Európát a III. világháborútól, megszállta Ukrajnát, nem engedte, hogy az amerikaiak fegyvereket halmozzanak fel határai mentén. Putyin jókor lépett: meneszti Zelenszkíjt, megfékezi az ukrán hadsereget, aztán békejobbot, segítséget nyújt a testvérnemzetnek. Mi, magyarok, azt reméljük, hogy Putyin segítségével visszakapjuk Kárpátalját: levélben kérjük közbenjárását.
Üdvözlünk Vlagyimir! Honfoglalás 2000 Egyesület - Vl. Putyin Baráti Kör

- írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.