Ungár Péter átment a piroson, és rendőrautónak ütközött

baleset
2022 február 26., 08:54
comments 3

Balesetezett Ungár Péter, az LMP parlamenti képviselője szerda este a budapesti Orczy térnél. A politikus elismerte a Blikknek, hogy áthajtott a piroson, és egy arra tartó rendőrautónak ütközött.

Ungár Péter, az LMP parlamentiképviselője 2021 decemberében
photo_camera Fotó: botost/444.hu

„Egy tévés riport után mentem haza, és átmentem a piros lámpán. Történt egy kis ütközés, de nem sérült meg senki és a gépjárművemben sem keletkezett nagy kár. Ennyi történt.”

„Egy koccanás volt az egész, amiért ötvenezer forintot kell fizetnem. Figyelmetlenségből mentem át a piroson, és valóban egy rendőrautóba csúsztam bele. Hogy kinek pontosan milyen hibája volt, a kamerafelvételből kiderül. A legfontosabb, hogy senkinek semmi baja nem lett. Még az autóknak sem. Alkoholszondát minden közúti balesetnél használnak, de természetesen nem ittam előtte alkoholt.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.