Szijjártó Péternek még nem volt ideje átgondolni, hogy visszaadja-e a Putyintól kapott „Barátságért” kitüntetést

POLITIKA
2022 február 28., 21:28

Nem kínos, hogy Szijjártó Pétert „Barátságért” kitüntetést vett át december végén Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől, jelentette ki a külügyminisztérium kommunikációs államtitkára az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Menczer Tamás arra a kérdésre, hogy elgondolkodott-e Szjjártó azon, hogy visszaadja az érdemrendet, mert akitől kapta, az éppen atomfegyverekkel fenyegeti a térséget, úgy válaszolt, hogy

egészen biztos vagyok benne, hogy ha külügyminiszter úrnak lesz ideje ezzel foglalkozni, akkor majd átgondolja és megfontolja ezt a kérdést.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.