Elindult Orbán Ráhel méregdrága bababoltja

március 2., szerda 8:46
14

Végre egy jó hír: elstartolt Orbán Ráhel bababoltos webshopja. Nem tűnik túl olcsónak: lehet venni például 8300 forintba kerülő cumit, de persze van 2200 forintos cumi is, bár nem tudom, hogy a babák melyiket szeretik jobban. A legdrágább termékük egy babaház 55 ezer forintért, a legolcsóbb egy törlőkendő 800 forintért.

"A közös játék öröme és a családdal együtt töltött vidám pillanatok értéke felbecsülhetetlen. Ezért álmodtuk meg az Odu-t, amelynek csupán egyetlen missziója van: prémium minőségű, fenntartható és interaktív játékok segítségével hozzájárulni egy olyan meseszép világ megteremtéséhez, ahol a kicsik szabadon élvezhetik kreativitásuk csodáját, miközben a szülők játszva sajátíthatják el a tudatos, környezetbarát gyermeknevelés mesterségét" - ez a missziója Orbán Ráhel webshopjának.

Mi is megírtuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya tavaly júniusban céget alapított Odu Store Kft. néven. 0 évestől egészen a 6 éves korig válogathatnak a fejlesztőjátékok és kiegészítők közül az érdeklődők. A Hegyvidék bevásárlóközpontban hamarosan normál bolt is nyílik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt