Ittasan vezetett, rendőrök elől menekült, balesetet okozott, egy gyerek megsérült

bűnügy
2022 március 04., 10:41

A Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki ittasan vezetve menekült a rendőrök elő, majd balesetet okozott, amelyben egy kislány megsérült. A vádirat szerint a férfival szemben még 2019. július 7-én éjjel intézkedtek a rendőrök Érden. A férfi akkor eltiltás hatálya alatt és ittasan vezette autóját.

Négy nap múlva ugyanez a férfi ugyanazt az autót vezette Érden, szintén itassan. Az autóban egy másik férfi és egy gyerek is utazott. A rendőrök felismerték a férfit az autóban, ezért utánafordultak. Amikor ezt észrevette a férfi, menekülni kezdett, többször veszélyesen előzött és piros lámpákon hajtott át.

Végül lesodródott az útról, emiatt az autóban utazó gyerek fején zúzódások lettek. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.