Rendőrségi fejelentést tesz a Raiffeisen Bank rémhírterjesztés miatt

gazdaság
2022 március 04., 11:51
comments 7

„Az elmúlt néhány napban bizonyos csatornákon ezzel ellentétes, megalapozatlan információk terjedtek. A Raiffeisen Bank az ilyen információk szervezett terjesztőivel szemben megtette a rendőrségi feljelentést rémhírterjesztés miatt” – írta közleményében a Raiffeisen Bank.

Ehhez hozzátették, hogy a Raiffeisen Bank „a Magyar Nemzeti Bank ma reggeli nyilatkozatával összhangban megerősíti, hogy likviditása bőséges, tőkehelyzete kiváló, működése zavartalan”, illetve hogy „a Raiffeisen Bank International hitelminősítését, stabilitását egy napon belül két nemzetközi hitelminősítő is megerősítette”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.