Dizzee Rascalt bűnösnek találta a bíróság, mert bántalmazta a volt menyasszonyát

nők elleni erőszak
2022 március 07., 20:13
comments 2

Bűnösnek találta a wimbledoni városi bíróság Dizzee Rascal rappert, polgári nevén Dylan Millst abban, hogy tavaly júniusban bántalmazta volt menyasszonyát, Cassandra Jonest.

Dizzee Rascal
photo_camera Dizzee Rascal Fotó: BEN STANSALL/AFP

A férfi 2021. június 8-án „berontott” a nő dél-londoni lakásába fiukkal a hóna alatt, majd „üvöltözött és kiabált”, és háromszor beverte a fejét a hűtőszekrénybe. A vád szerint ezután Mills a homlokát Jones homlokához szorítva körbe-körbe lökdöste a szobában a nőt, majd a földre taszította a veszekedés során. A pár 2021 februárjában szakított, két közös gyermekük van. A hangos veszekedés miatt a szomszédok kihívták a rendőrséget.

Amikor a rendőrök megérkeztek, Mills azt mondta, hogy „én vagyok az agresszor”, de későbbi vallomásában tagadta a vádakat, és azt állította, hogy Jones bántalmazta őt.

A kerületi bíró azt mondta, hogy Mills elvesztette az önuralmát a gyermekekkel való kapcsolattartásról és a pénzügyekről szóló vitában. Megállapította, hogy „bántalmazó és agresszív” volt. Az ítélethirdetés után Mills a bíróság előtt elvett egy fényképezőgépet a Press Association fotósától, majd az úttestre dobta és összetörte.

A büntetését április 8-án a croydoni városi bíróságon fogják kihirdetni. (Mixmag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.