Ketten meghaltak egy izraeli légitámadásban Damaszkusznál

külföld
2022 március 7., 6:52

Szíriai sajtóhírek szerint két halottja van a Damaszkusz feletti izraeli légicsapásnak. Robbanásokat lehetett hallani, és az ország légvédelmi rendszerei aktiválódtak, írja a a Haaretz a szíriai állami médiára hivatkozva.

A Jerusalem Post azt írja, a szíriai hadsereg szerint hajnali 5 órakor érte a támadás Bejrút déli részét. Közleményük szerint aktiválták légvédelmi rendszereiket a rakéták ellen, amelyek közül a legtöbbet elfogták, de így is megrongálódott több épület, ketten pedig meghaltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt