Pingvin szökött a budapesti állatkertből, a Dózsa György úton fogták el

ÁLLAT
2022 március 09., 09:08
comments 6

A BRFK számolt be arról, hogy a zuglói rendőrök a Dózsa György úton fogtak el egy pingvint, aki épp az úttesten totyogott.

link Forrás

A rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök a hajnali sétához kedvet kapó kalandor befogásának idejére megállították a járműforgalmat az úton, majd óvatosan megfogták a madarat és egy takaróba csavarták. Azonnal értesíttették a Fővárosi Állatkertet, majd a nem mindennapi „elfogásról” egy csoportképet is készítettek, hiszen ilyen szökevénnyel ők sem mindennap találkoznak! Az elkóborolt pingvint a járőrök és a polgárőrök épségben előállították lakóhelyére, és átadták a Fővárosi Állat és Növénykert dolgozóinak. – írja a rendőrség oldala.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.