Két férfit vettek őrizetbe Kétegyházán emberkereskedelem miatt

bűnügy
2022 március 10., 07:16

Négy férfit vett őrizetbe a rendőrség Kétegyházán, ketten közülük a gyanú szerint nőket kényszerítettek prostitúcióra külföldön, fenyegették őket és elvették a pénzük nagy részét, a másik két férfi pedig „párjaik szexuális szolgáltatásokkal keresett pénzéből élt”.

A Gyulai Rendőrkapitányság utóbbi két férfit kitartottság elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem miatt indított eljárást.

Apa és fia a nyomozás eddigi adatai szerint két nőt kényszerítettek prostitúcióra. A nőket telefonon rendszeresen veréssel és megöléssel fenyegették, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik.

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két autót, több mint 5 millió forint értékű aranyékszert, összesen 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószergyanús anyagokat foglaltak le és zár alá vettek több házat. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.