Két férfit vettek őrizetbe Kétegyházán emberkereskedelem miatt

március 10., csütörtök 7:16

Négy férfit vett őrizetbe a rendőrség Kétegyházán, ketten közülük a gyanú szerint nőket kényszerítettek prostitúcióra külföldön, fenyegették őket és elvették a pénzük nagy részét, a másik két férfi pedig „párjaik szexuális szolgáltatásokkal keresett pénzéből élt”.

A Gyulai Rendőrkapitányság utóbbi két férfit kitartottság elkövetésével gyanúsítja, apa és fia ellen pedig emberkereskedelem miatt indított eljárást.

Apa és fia a nyomozás eddigi adatai szerint két nőt kényszerítettek prostitúcióra. A nőket telefonon rendszeresen veréssel és megöléssel fenyegették, hogy minél több pénzt keressenek és küldjenek nekik.

A rendőrök a gyanúsítottaktól pénzt, két autót, több mint 5 millió forint értékű aranyékszert, összesen 6 millió forintnyi értékről kiállított zálogjegyeket, az utalásokról igazolásokat, mobiltelefonokat, kábítószergyanús anyagokat foglaltak le és zár alá vettek több házat. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt