Újabb drónfelvételek készültek a hatvanpusztai birtokról, ami hamarosan elkészül

belföld
2022 március 10., 08:02
comments 18

A régóta épülő hatvanpusztai birtok a jelek szerint hamarosan kész lesz, a Partizán új drónfelvételeket készített a miniszterelnök apjának uradalmáról.

Az egyik L alakú épület a HVG birtokába jutott tervek szerint elvileg vendégház lesz, de épül még a területen üvegház – kettő is –, „elmélkedősétány”, kápolna, klubház, istálló, szolgálati lakások, elektromos autó töltők és egy kút. Orbán Viktor korábban azt mondta a hatvanpusztai birtokról, hogy az marad az, ami volt, egy majorság.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.