Meghalt William Hurt

GYÁSZ
2022 március 14., 05:21

71 évesen meghalt az Oscar-díjas William Hurt, írja a CNN. A család a Variety-nek küldött közleményében azt írta, „békésen, családja körében, halt meg”, egy héttel 72. születésnapja előtt.

photo_camera Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Hurt 1986-ban nyerte el az Oscar-díjat a Pókasszony csókja című filmben nyújtott alakításáért. A következő két évben még kétszer jelölték Oscarra, az Egy kisebb Isten gyermekei és A híradó sztárjai című filmekért. 2006-ban az Erőszakos múlt mellékszerepéért is kapott jelölést.

A fiatalabb generáció leginkább a Marvel-filmek Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornokaként ismerheti

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.