Meghalt William Hurt

GYÁSZ
2022 március 14., 5:21

71 évesen meghalt az Oscar-díjas William Hurt, írja a CNN. A család a Variety-nek küldött közleményében azt írta, „békésen, családja körében, halt meg”, egy héttel 72. születésnapja előtt.

photo_camera Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Hurt 1986-ban nyerte el az Oscar-díjat a Pókasszony csókja című filmben nyújtott alakításáért. A következő két évben még kétszer jelölték Oscarra, az Egy kisebb Isten gyermekei és A híradó sztárjai című filmekért. 2006-ban az Erőszakos múlt mellékszerepéért is kapott jelölést.

A fiatalabb generáció leginkább a Marvel-filmek Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornokaként ismerheti

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt